Bekijk ons hele aanbod
Onderwijs
Gezondheidszorg
Juridisch
Management
Geschiedenis & Filosofie
In dit keuzedeel leer je de vaardigheden om gerechten te bereiden. Je leert activiteiten, benodigde werkvoorraden en apparaten in kaart te brengen. Je leert welke keukenapparatuur en -gereedschap je nodig hebt en hoe je deze gebruikt. Je beoordeelt de te gebruiken ingrediënten op kwaliteit en bruikbaarheid. Je leert hoe je ingrediënten moet (voor)bewerken en hoe je eenvoudige gerechten bereidt. Je houdt hierbij rekening met de wensen en verwachtingen van gasten. Met dit keuzedeel kun je deze algemene vaardigheid in verschillende werkvelden inzetten.
Inhoud combipakket
Bij het bestellen van dit combipakket ontvangt u:
Kerntaak
D1-K1: Bereidt gerechten
Werkprocessen
D1-K1-W1: Plant zijn werkzaamheden
D1-K1-W2: Maakt de mise en place
D1-K1-W3: Past de recepten aan
D1-K1-W4: Bereidt gerechten en componenten
D1-K1-W5: Werkt gerechten voor de uitgifte af
D1-K1-W6: Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
D1-K1-W7: Verricht onderhoud aan de keukeninventaris
Code keuzedeel
K0010
Meer informatie?
Meer informatie vanuit SBB over dit keuzedeel vindt u op www.s-bb.nl.
Je hebt een zakelijk account nodig om dit product te kunnen bestellen. Je bent nu ingelogd met het e-mailadres: .
Wil je dit e-mailadres gebruiken voor je zakelijk account?
Ander e-mailadres gebruiken voor zakelijk account Huidig e-mailadres gebruiken voor zakelijk account