Bekijk ons hele aanbod
Onderwijs
Gezondheidszorg
Juridisch
Management
Geschiedenis & Filosofie
Het bereiden van gerechten is niet alleen voorbehouden aan koks. Werk je bijvoorbeeld in de bediening, bakkerij, facilitaire dienstverlening, zorg, recreatie of frontoffice, dan kan het ook voorkomen dat je beschikt over een (eenvoudige) keuken. Hierin bereid je dan, vaak op kleine schaal, gerechten en maaltijden. In sommige situaties doe je dit zelf, maar soms ook met de hulp van de gast, klant, cliënt of patiënt. Daarbij houd je rekening met voedingswensen en -eisen. Het (samen) bereiden van eenvoudige gerechten, die smakelijk zijn en voedselveilig zijn samengesteld, draagt positief bij aan het welzijn van de gast. Beschik je over kennis en vaardigheden voor het bereiden van eenvoudige gerechten, dan vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.
Kerntaak
D1-K1: Bereidt eenvoudige gerechten
D1-K1-W2: Bereidt eenvoudige gerechten en werkt ze af voor uitgifte
D1-K1-W3: Voert afrondende werkzaamheden uit
Werkprocessen
D1-K1-W1: Voert voorbereidende werkzaamheden uit
Code keuzedeel
K1014
Meer informatie?
Voor meer informatie over dit keuzedeel zie de website over keuzedelen van SBB.
Inhoud combipakket
Bij het bestellen van dit combipakket ontvang je:
Maak samen werk van onderwijs
Boom beroepsonderwijs wil jongeren helpen zich te ontwikkelen tot echte vakmensen. Wij zijn er voor de doeners en de makers. Om samen werk te maken van onderwijs verbinden wij docenten, studenten en het bedrijfsleven met elkaar. Zo zorgen we ervoor dat jongeren het beste uit zichzelf halen. Met inspirerend lesmateriaal voor een wereld die continu verandert. Dat maakt ons trots!
Je hebt een zakelijk account nodig om dit product te kunnen bestellen. Je bent nu ingelogd met het e-mailadres: .
Wil je dit e-mailadres gebruiken voor je zakelijk account?
Ander e-mailadres gebruiken voor zakelijk account Huidig e-mailadres gebruiken voor zakelijk account